Be om offert

En inblick i produktionen av foto & film på MEDIA4YOU

En inblick i produktionen av foto & film på MEDIA4YOU

Publicerad apr 27, 2022

Foto & Film på MEDIA4YOU

Foto och film är en extremt viktig del i arbetet av medieproduktion. Det är med hjälp av bild och rörlig media som företagets ideella bild blir till verklighet. I en tid som blir alltmer digitaliserad är det viktigt att man hänger med i de senaste trenderna. På MEDIA4YOU har vi tillgång till den mest moderna tekniken och kan erbjuda content av högsta kvalité.

Vad för typ av foto erbjuder ni?

  • Företagsfotografering – Denna typ av fotografering hjälper ert företag att profilera er och förmedla den känslan ni önskar.
  • Personalfotografering – Denna typ av fotografering visar upp era anställda på ett proffesionellt sätt och skapar förtroende hos kunderna. 
  • Eventfotografering – Med hjälp av fotografering till era event får ni högt kvalitativa foton som återberättar magiska ögonblick.
  • Produktfotografering – Med denna typ av fotografering kan ni stolt visa upp era produkter på ett proffesionellt och stilrent sätt.
  • 360 graders fotografering – Med hjälp av 360 graders fotografering sticker era foton ut bland mängden och erbjuder ett nytt spännande perspektiv

Vad för typ av film erbjuder ni?

  • Företagsfilm – Med denna typ av film hjälper vi er att presentera er verksamhet på bästa möjliga sätt.
  • Reklamfilm – Med en reklamfilm hjälper vi er att sända ett specifikt budskap i alla medier på ett kreativt och nytänkande sätt.
  • Presentationsfilm – Med denna typ av film kan ni visa upp en del av er verksamhet eller olika tjänster ni erbjuder. 
  • Videoannonsering – Med hjälp av en videoannons lockar ni nya kunder i alla medier.
  • 360 graders film – Med denna typ av film kan ni visa upp miljöer från alla vinklar och låta kunden få se allt. 

Frågor till en av våra creative producers

Vi välkomnar Kevin Håveland, Project manager & Creative producer på MEDIA4YOU som är en av våra stjärnor på att skapa fantastiskt content inom foto och film. Läs mer på https://kevinhaveland.se/

Vem är du och varför valde du att jobba med foto och film?

Jag är utbildad fotograf och grafisk formgivare. Jag har tidigare studerat interaktiva medier och webbteknologier. Därav har jag också grundläggande förståelse för webb. Mitt intresse startade i att redigera korta videoklipp från datorspel. När spelinnehållet inte längre var tillräckligt köpte jag en systemkamera för att själv kunna skapa innehållet. Härifrån växte mitt intresse även för fotografering. Från att fotografera natur och blommor till att inrikta mig mer mot företag och produktfotografering. 

Hur ser en dag ut på jobbet för dig?

Dagarrna på MEDIA4YOU skiljer sig väldigt mycket åt. Uppdrag kan vara allt ifrån mindre projekt till fullskaliga reklamproduktioner. Exempel på fotouppdrag kan vara personalfotografering, produktfotografering, eventfotografering och framtagning av kampanjmaterial. När det gäller filmuppdrag kan exempel vara; Företagsfilmer som visar verksamheten, reklamfilmer för att förmedla specika budskap och produktfilm för att lansera nya produkter. 

Vad motiverar dig i ditt yrke?

Kreativt skapande innebär mycket frihet men kräver också erfarenhet och research för att nå ut med rätt budskap. Jag vill bli bäst på det jag gör och motiveras av ständig utveckling. Att få vara kreativ, hjälpa företag och se deras utveckling är vad som driver mig framåt. 

Vad tycker du är roligast med ditt yrke?

Det roligaste med mitt jobb är att varje dag få vara del av något nytt och spännande projekt. I mitt jobb har jag också förmånen att få inblick i många olika verksamheter och det är sällan tråkiga uppdrag. Jag gillar variationen av uppdrag och att ständigt bli utmanad med nya projekt.

Låt oss erbjuda er en oslagbar produktion av foto och film

På MEDIA4YOU levererar vi endast filmer och fotografier som är av högsta kvalitet. Med hjälp av oss kan ni omvandla idéer till verklighet. Vårt team av creative producers brinner för vad de gör och kommer att vara med på hela resan av produktionen från början till slut. Vårt främsta mål är att hjälpa er uppnå bästa möjliga resultat och öka potentiella kunders engagemang.

Hör av er till oss om ni vill ha en film och fotoproduktion i världsklass och ta ert företags content till nästa nivå!

Skribent/ Gustav Dahlberg