Be om offert

Ett väldigt händelserikt år!

Ett väldigt händelserikt år!

Publicerad dec 23, 2020

2020 är ett år som verkligen kommer ta plats i historieböckerna, året som satte skräck på hela vår värld, lokalt som globalt! Det är svårt att sätta ord mer än att det är tragiskt och sorgligt och vem kunde tro att detta skulle bli en av de största pandemier i modern tid. Pandemin fortsätter att skada fler människor, utöver att riskera att bli drabbad har vi varit tvungna att ta till åtgärder, ställa in den viktiga träffen med familj eller vänner, hålla sig isolerad vid misstanke om symptom, flertalet människor har mist sitt arbete, eller ännu värre kanske förlorat någon nära, en familjemedlem, en vän eller en grym arbetskollega. Covid-19 har fått oss individer att agera, ta ställning, förändra och leva efter nya villkor och beteenden!

Efter regn kommer solsken

Utöver covid-19 och vad det har ställt till med, oavsett privatperson eller företagare så kommer det faktiskt ett solsken. Nya beteenden och förändringar har skapats, detta efter att ha haft ett begränsat tufft år, delar av samhället stängdes ner, vi kunde inte röra oss ”fritt” för att ta den där efterlängtade fikan med bästa vännen, barnbarnen har ej kunnat träffa mor och far föräldrarna och den där middagen man sett framemot så länge har vi tyvärr fått ställa in, året 2020 är året som digitalisering tog fart på riktigt. 

E-handel, E-handel och E-handel är det korrekta svaret och framförallt den stora vinnaren under 2020, Har ni rätt produkt, till rätt pris och smart marknadsföring så är 2020 året som gjort att ni slagit ALL TIME HIGH rekord. 

Vad är smart marknadsföring för oss på MEDIA4YOU? 

Smart marknadsföring handlar om analyser och att lära sig känna sina kunder, allt ifrån hur din nuvarande kund ser ut, vad gör din “kund” och vilka beteenden har hen digitalt. Hur lyckas vi nå fler nya kunder som den du redan har? Vad gör Era konkurrenter och hur väljer de att profilera sig? Varför lyckas de men inte vi? Detta är några av de frågor som många av företagarna där ute brukar ställa sig, och vad är egentligen det rätta svaret!

Beteenden förändras och nya skapas, vi skulle vilja påstå att det är den största anledningen till att de framgångsrika företagen lyckas få med i sin marknadsföring. Bara i år, under 2020 så har ca 2% som aldrig handlat digitalt gjort det för första gången under 2020. Hur lyckas vi tilltala och beröra de olika målgrupperna, den yngre generationen, familjen som skall ha ny bil eller åka utomlands men sist och inte minst den äldre generationen som är minst lika viktig som de andra målgrupperna. Ett aktivt engagemang i olika digitala plattformar som styrs utefter kunderna beteenden, genom att lyfta sitt varumärke och finnas tillgänglig med ett kreativ innehåll gör att ni kommer vinna deras förtroende. 

Är ni intresserade av att veta mer om, beteenden, trender, kreativt innehåll och digital marknadsföring? Känn dig fri, hör av dig via mail info@media4ou.se eller kontakta oss på 0480-50266 så bokar vi ett möte, fysiskt eller digitalt, det väljer du!
Vi vill passa på att önska dig som läsare, kund, partner, kollega eller vän, ha en riktigt fin God Jul & Gott Nytt år

Ta hand om dig
VD – Alban Krasnici