Be om offert

Content producer

Vi söker nu en ny kollega till företaget!
Media4you är en fullservice mediebyrå som bryr oss. Vi har idag förtroendet att hjälpa ett flertal företag och organisationer, stora som små med medierådgivning, planering samt strategi i fokus som ger konkreta resultat. Våra kärnverksamheter är SEO, SEM, webbutveckling, sociala medier, grafisk design, samt film & foto.

Om tjänsten

  • Producera, skapa film och foto i världsklass
  • Planera, skapa en gameplan för varje kunduppdrag
  • kreativ film och foto samt redigering

Vi söker dig:

Som person trivs du bra med att jobba med flera projekt samtidigt. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet, lyhördhet och högt tempo. Du är lösningsorienterad, kreativ och flexibel med en bra känsla för film och foto. Du är social och gillar att kommunicera med kunder och medarbetare för att hitta den bästa lösningen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din arbetsdag är strukturerad och flexibel, du har ett starkt eget driv och är stresstålig.

Din kompetens

Dina kunskaper i adobe-paketet är utmärkta, där Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro samt After Effects är de program som du känner dig mest hemma i. Du har goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetslivserfarenhet men främst uppskattar vi om du är en ren talang.

 

Om anställningen

Anställningen är på heltid, 100%.
Lön enligt överenskommelse.

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till talang@media4you.se

 

 

Ansök