Be om offert

Google Ads Specialist

Anslut till vårt Google team!
Media4you är en fullservice mediebyrå som bryr oss. Vi har idag förtroendet att hjälpa ett flertal företag och organisationer, stora som små med medierådgivning, planering samt strategi i fokus som ger konkreta resultat. Våra kärnverksamheter är SEO, SEM, webbutveckling, sociala medier, grafisk design, samt film & foto.

Om tjänsten

  • erfarenhet av att arbeta med Google Ads
  • hantera ett befintligt konto
  • Skapa ett nytt Ads konto samt skapa effektiva annonskampanjer
  • förstår tekniken och Googles algoritmer
  • Google Analytics och Google Tag manager
  • uppföljning av resultat

Vi söker dig:

Som person trivs du bra med att jobba med flera projekt samtidigt. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet, lyhördhet och högt tempo. Du är lösningsorienterad och flexibel med en bra känsla för Google plattformen.
Du är social och gillar att kommunicera med kunder och medarbetare för att hitta den bästa lösningen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din arbetsdag är strukturerad och flexibel, du har ett starkt eget driv och är stresstålig.

Din kompetens

Du har kunskaper i CSS/HTML och även grundläggande kunskap i PHP, JavaScript och databashantering. Du har erfarenhet och kunskaper i WordPress, erfarenhet av att driva och organisera projekt tillsammans med dina kollegor. Du har goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom digitala marknadsföring, främst kunskap inom SEO och Ads som är meriterande.

 

Om anställningen

Anställningen är på heltid, 100%.
Lön enligt överenskommelse.

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till talang@media4you.se

 

 

Ansök