Be om offert

Project manager

Vi söker nu 2st projektledare till MEDIA4YOU!
Media4you är en fullservice mediebyrå som bryr oss. Vi har idag förtroendet att hjälpa ett flertal företag och organisationer, stora som små med medierådgivning, planering samt strategi i fokus som ger konkreta resultat. Våra kärnverksamheter är, strategi och rådgivning, skapa kreativt content samt tillhandahåller tjänster som SEO, SEM, webbutveckling, sociala medier, grafisk design, samt film & foto.

Om tjänsten

  • Skapa, bibehålla och bygga vidare relationer med befintligt kundstock
  • Vara kundens första kontaktperson där du har fullt förtroende att leda hela uppdraget

Vi söker dig:

Som person trivs du bra med att jobba med flera projekt samtidigt. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet, lyhördhet och högt tempo. Du är lösningsorienterad och flexibel med en bra känsla för tilltalande marknadsföring, layout, UX , typografi och formgivning, både inom digitala plattformar samt print. Du är social och gillar att kommunicera med kunder och medarbetare för att hitta den bästa lösningen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din arbetsdag är strukturerad och flexibel, du har ett starkt eget driv och är stresstålig.

Din kompetens

Du har erfarenhet av att driva och organisera projekt utan stöd men även tillsammans med dina kollegor. Du har goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom marknadsföring.

 

Kunskap inom SEO, sociala medier är meriterande.

Om anställningen

Anställningen är på heltid, 100%.
Lön enligt överenskommelse.

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till talang@media4you.se

 

 

Ansök