Be om offert

Account Manager

Vi söker nu fler Account Manager till vår säljavdelning!
Media4you är en fullservice mediebyrå som bryr oss. Vi har idag förtroendet att hjälpa ett flertal företag och organisationer, stora som små med medierådgivning, planering samt strategi i fokus som ger konkreta resultat. Våra kärnverksamheter är SEO, SEM, webbutveckling, sociala medier, grafisk design, content i form av film, text & foto.

Om tjänsten

  • Erbjuda marknadens hetaste produkter/tjänster till företag inom digital marknadsföring
  • Planera, skapa en gameplan för varje kunduppdrag
  • Sälj/månadsbudget
  • Eget ansvar

Vi söker dig:

Som person trivs du bra med att jobba med flera olika kunduppdrag samtidigt. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet, lyhördhet och högt tempo. Du är lösningsorienterad, kreativ och flexibel med en bra känsla för att kunna förstå ett företags behov. Du är social och gillar att kommunicera med kunder och medarbetare för att hitta den bästa lösningen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din arbetsdag är strukturerad och flexibel, du har ett starkt eget driv och är stresstålig. MEDIA4YOU erbjuder säljutbildning och utbildning inom de produkter/tjänster som ska erbjudas till kunderna.

Din kompetens

Dina kunskaper kring internet skall vara ok. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetslivserfarenhet men främst uppskattar vi om du är en ren talang.

 

Om anställningen

Anställningen är på heltid, 100%.
Fast lön + provision

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till talang@media4you.se

 

 

Ansök