Be om offert

Web developer/Graphic designer

Vi söker nu en ny kollega till företaget!
Media4you är en fullservice mediebyrå som bryr oss. Vi har idag förtroendet att hjälpa ett flertal företag och organisationer, stora som små med medierådgivning, planering samt strategi i fokus som ger konkreta resultat. Våra kärnverksamheter är SEO, SEM, webbutveckling, sociala medier, grafisk design, samt film & foto.

Om tjänsten

  • Producera nya webbplatser i WordPress
  • Uppdatering av befintliga webbplatser
  • Publicering av webbplatser
  • Hantera flyttar mellan webbhotell, inkl. e-posthantering
  • Producera annonser och annonsförslag
  • Korrekturhantering mot kund
  • Grafisk formgivning av trycksaker
  • Skapa logotyper

Vi söker dig:

Som person trivs du bra med att jobba med flera projekt samtidigt. Ditt arbete kännetecknas av noggrannhet, lyhördhet och högt tempo. Du är lösningsorienterad och flexibel med en bra känsla för layout, UX , typografi och formgivning, både inom digitala plattformar samt print. Du är social och gillar att kommunicera med kunder och medarbetare för att hitta den bästa lösningen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din arbetsdag är strukturerad och flexibel, du har ett starkt eget driv och är stresstålig.

Din kompetens

Dina kunskaper i adobe-paketet är utmärkta, där Photoshop, Illustrator och InDesign är de program som du känner dig mest hemma i, meriterande om du även känner dig bekväm med att jobba i Premiere Pro samt After Effects. Du har goda kunskaper i CSS/HTML och även grundläggande kunskap i PHP, JavaScript och databashantering. Du har erfarenhet och goda kunskaper i WordPress, erfarenhet av att driva och organisera projekt tillsammans med dina kollegor. Du har goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom grafisk formgivning och webbdesign.

 

Kunskap inom SEO är meriterande.

Om anställningen

Anställningen är på heltid, 100%.
Lön enligt överenskommelse.

Startdatum

Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till talang@media4you.se

 

 

Ansök