Be om offert

Eriksson Marine

Uppdrag

Uppdrag

Eriksson Marine Scandinavia Sveriges största förmedlare av begagnade motorbåtar. Deras båtar finns i Stockholm i Pampas Marina. Deras affärsidé är att erbjuda trygga och bra båtaffärer till både köpare och säljare. De har kunder från hela Sverige men även från Skandinavien och Baltikum. Eriksson Marine är en komplett leverantör av allt som hör båtägande till. 

Genomförande

När MEDIA4YOU startade 2014 var Erikssons Marine en av de första kunderna vi samarbetade med. Målet var att öka deras digitala närvaro med visionen om att de skulle bli första valet för kunder vad gäller båtmäklare i Stockholm. Vi fick förtroendet att skapa deras nya webbplats där vi jobbade fram en tilltalande och lättnavigerad design. Vi arbetade även med deras sökmotoroptimering för att förbättra deras placering organiskt i sökmotorerna. Detta tillsammans med Google Ads skapar en bra grund med goda förutsättningar att att lyckas med sin digitala marknadsföring. 

Resultat 

Resultatet är enastående. Idag är Eriksson Marine en av de marknadsledande inom sin bransch tack vare de investeringar de gjort på de digitala plattformarna.