Be om offert

Skobes

Uppdrag

Uppdrag

SKOBES är ett familjeföretag som grundades 1876. Idag är det den femte generationen som sköter verksamheten med totalt elva kontor i hela Sverige. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia. Skobes investerar kontinuerligt i sina anläggningar, sina medarbetares kompetens samt lägger mycket fokus på kvalité och miljö. Vi fick förtroendet att arbeta med SKOBES strategier, målgruppsanalyser samt digital marknadsföring.

Genomförande

Samarbetet startade 2016 där vi fick skapa en strategi med tydliga mål för företaget för att kunna nå ut till sina målgrupper. Vi kostnadseffektiviserade hela SKOBES årsbudget genom smarta och effektiva medieinköp. Vi gjorde det lättare för dem att ni sin målgrupp genom rätt plattformar till rätt kostnad. Vi arbetade mycket med sökmotorerna Google, Bing och Yahoo men la även mycket fokus på sociala medier och display annonsering.

Resultat

SKOBES ökade trafiken till hemsidan med över 30% mellan perioden 2018 - 2020. Vi byggde upp deras varumärke på sökmotorerna, på en jämförbar nivå som andra stora bilföretag.