Be om offert

MEDIA4YOU – 5 år

MEDIA4YOU – 5 år

Publicerad feb 3, 2020

Året var 2014 i en liten lokal vid Kalmar Öland Airport som allt startade. Alban Krasnici, Lennart Strömbäck, en liten FIAT 500 och en vision. Att en dag bli en av Kalmars ledande medie – reklambyrå. Resan var inte enkel, men med hårt arbete och rätt kunskap går allt.


Men man kan inte klara av allt själva. Ensam är stark men tillsammans är vi starkare. Efter bara 6 månader så skapade vi rum för utveckling, 2015 gör vi vår första anställning. Nicklas Andersson, en av grundarna till sökmotoroptimeringsföretaget ClearSense kliver på tåget för att yttrerligare spetsa till MEDIA4YOU med erfarenhet och kompetens utöver den befintliga. Med Nicklas kom många positiva fördelar och en av dem var att kunduppdrag inom SEO, Google Ads och strategi ökade med raketfart. 


Allt fler företag, stora som små, lokalt eller nationellt valde att anlita MEDIA4YOU som sin digitala marknadsföringspartner och tillsammans med ökande kunduppdrag behövdes en ökande arbetskraft. 2016 blev MEDIA4YOU 5 anställda och breddade sin kompetens inom ett flertal områden där sociala medier och kreativa budskap var allt viktigare att ha “inhouse” för att snabbt kunna levererar profesionella markndsförings budskap. En viktig faktor till framgången var att på MEDIA4YOU vågade man vara lite annorlunda, istället för att bara följa med strömmen frågade vi oss själva, finns det ett bättre sätt? Borde man inte sätta trender istället för att följa dom? Vilket vi självklart lyckades med.


MEDIA4YOU fortsatte att utöka och investera i bolaget det fortsatte att tillkomma ytterligare personal med kunskaper inom Webbproduktion, film, foto och copywriting. En stor satsning på content gjordes då content är en av de hetaste och viktigaste faktorerna för att kunna marknadsföra sig på ett korrekt och vinnande sätt. 


MEDIA4YOU går in mot sitt 5:e år under 2019, vi har växt ur gamla lokalen och hittat en ny fräschare lokal som motsvarar det MEDIA4YOU står för. Med 10 anställda flyttar vi in på Norra Vägen 18. Ett stort och ljust kontor med öppet kontorslandskap välkomnar vi 2020 med öppna armar och mottar alla tänkbara utmaningar för att kunna leverera grym marknadsföring. 


Vi tackar självfallet, på ett ödmjukt sätt våra underbara kunder och deras förtroende för denna roliga resa vi fått göra tillsammans med Er.
Vi på MEDIA4YOU önskar Er alla God Jul och Gott nytt år, hejdå 2019, välkommen 2020!