Be om offert

Dags för ny webbplats?

Dags för ny webbplats?

Publicerad mar 19, 2020

5 snabba tips för en bra hemsida

Behöver er nuvarande hemsida uppdateras eller ska ni ta steget och köpa en helt ny hemsida till ert företag, här nedan har vi sammanställt 5 snabba tips för dig som vill vara 100% säker på att göra en lönsam investering och undvika de vanligaste misstagen.


Välj de system som passar era behov

Ska ni hantera hemsidan själva genom att uppdatera med texter, filmer eller bilder efter att ni har lanserat hemsidan så rekommenderar vi att man väljer ett enklare system, några av de mest vanliga att nämna är WordPress, Drupal och Joomla


Hur viktigt är det med design, enligt oss – ALLT

En tilltalande design som är professionellt utformad är faktiskt hur du vill att potentiella kunder skall uppfatta er verksamhet. Det ni vill förmedla skall vara genomtänkt, genom en tilltalande design kommer er hemsida upplevas mer användarvänlig, det är trots allt ert digitala skyltfönster som skall generera er affärer.


Er nya hemsida måste fungera i mobilen

Mobilanvändande har ökat flitigt i Sverige, du gör nästan allt (8 av 10) idag via din mobil, sökningar som görs, kan vara av allt ifrån information, en tjänst eller produkt. Sökningarna sker oftast via sökmotorn Google. Ca 80% av besökarna, vi benämner dessa som “potentiella kunder” kommer in från en mobiltelefon. För att dessa ska få en bra känsla av er verksamhet så är det viktigt att man har en responsiv hemsida.


Tänk på sökmotoroptimeringen

Hur ser din SEO ut? SEO står för “Search Engine Optimization”, varför är det så viktigt med SEO idag. Du har säkert hört det förut, “syns du inte så finns du inte” och självklart så gäller det även idag. Sökmotoroptimering är komplicerat och innehåller många aspekter och parametrar man måste följa för att lyckas med sin sökbarhet, ett av dom är att din hemsida måste vara korrekt uppbyggd från grunden för att er SEO skall få rätt förutsättningar.


Välj en grym leverantör

Prata med flera olika webbyråer och välj den byrån som passar era behov. Det finns många därute, webbyråer och mindre seriösa konsulter som lovar lite för mycket. Kika gärna på olika referenser, jämför såklart offerter och välj den byrån som kan hjälpa er bäst.Lycka till!
VD – Alban Krasnici