info@media4you.se
0480 502 66

Vi som jobbar här

icon-m4u-web

Välkommen till MEDIA4YOU, möt vår personal

Alban Krasnici
VD

0732-50 60 80
alban.krasnici@media4you.se

Alban har en lång erfarenhet av marknadsföring och älskar att ha den röda tråden i alla investeringar man gör, från pennan och visitkortet till den perfekta webbplatsen. Förtroende och seriositet är något som Alban värderar högt, det är även orden som våra kunder använder när dem beskriver Alban.

Lennart Strömbäck
Teknik & Leveranschef

0732-50 60 40
lennart.stromback@media4you.se

Lennart är expert inom Googles marknadsföringstjänster, bla SEO och Google AdWords. Är ni intresserad av att bli sökbara på sökmotorerna som tex Google, kontakta då Lennart så får ni all den hjälp ni behöver för att lyckas.

Andreas Petinos
Kundansvarig

073-503 59 31
andreas.petinos@media4you.se

Andreas har en lång karriär inom försäljning och marknadsföring, Andreas känner alla och alla känner Andreas. Andreas starka sida är att alltid hitta nyttan med varje produkt eller tjänst en kund vill investera i.

Nicklas Andersson
Avtal & Försäljning

0721-72 25 48
niklas.andersson@media4you.se

Niklas är expert på det mesta, allt ifrån marknadsföring och kunskap om hur att driva en verksamhet lönsamt och samtidigt ha kul. Niklas har en lång karriär inom försäljning, Niklas har jobbat med allt ifrån som framgångsrik säljare till grundare av framgångsrika företag inom mediabranschen.

Felix Ahlstedt
Grafisk Design & Webbproduktion

0705-22 83 63
felix.ahlstedt@media4you.se

Felix är en skarpsynt och kreativ grafisk designer och webbproducent som inte backar för utmaningar. Han har erfarenhet av att designa allt från logotyper och webbsidor till produktförpackningar och t-shirttryck.

Jesper Nilsson
Grafisk formgivning & Webbproduktion

0480-502 66
jesper.nilsson@media4you.se

Jesper är killen med ett vältränat sinne för design och profilering. Jesper har ett gott öga för design och framgångsrika koncept, han har teknisk kompetens men framförallt skapar Jesper många av våra kunders profilering i digitala medier.

Lennart Lindgren
Kundansvarig

0732-50 60 12
lennart.lindgren@media4you.se

Lennart älskar att vårda och skapa nya relationer. Kundmöte, fikabröd och prata om olika lösningar inom marknadsföring är Lennarts starka sida. Lennart tycker det är viktigt att förstå nyttan och innebörden av att investera pengar i marknadsföring för bäst ROI.