Be om offert

Smart marknadsföring under coronatider

Smart marknadsföring under coronatider

Publicerad mar 20, 2020

Marknadsföringstips

Talades vid igår med en av våra större kunder, hennes syn på det hela var, ”vi kommer att komma ut starkare ur detta om vi nu marknadsför oss på rätt sätt”, vad är då rätt sätt?

Det är oroliga tider nu, runt om i världen, Sverige och hemma lokalt. 

Vi står inför utmaningar, vissa har mindre och vissa har större. 

Covid-19 har spridit sig snabbt världen över och alla kommer bli påverkade på något vis, även vi på MEDIA4YOU. 

Här nedan kommer några smarta tips: 

Smarta marknadsföringstips under coronaviruset spridning.

  • Fortsätt att arbete med era sociala medier i den mån man kan göra det själv. Många väljer att arbeta hemifrån under Covid-19 spridning och har all tid i världen att kika på vad som händer i ens omgivning, oftast via sociala medier, som Facebook, Instagram, Snapchat och LinkedIn. Har man möjlighet och om man har råd, arbeta gärna med Ads (sponsrade inlägg), du kan nå tusen/hundratusen tals människor med en anpassad budget utefter era behov. 
  • Nära, kära och ambassadörer. Familjemedlemmar, vänner, arbetskollegor som oftast kan förstå situationen som ni befinner er i. Be dessa trogna följare att gilla, kommentera och dela ert budskap som publicerats via er kanal, ”många ringar på vattnet” blir en extra hjälp. 
  • E-post utskick eller fysiska utskick? Vi skulle vilja påstå att E-post utskick är ett mer kostnadseffektiv sätt att agera. Fysiska utskick är även ett uppskattat sätt att kommunicera på men bör undvikas under dessa tider.

Behöver ni hjälp med att strukturera upp er marknadsföring? Har ni länge funderat på att anlita en kreativ och duktigt byrå, så känner vi till en mediebyrå.

Vi tar gärna en kopp kaffe och ett förutsättningslöst möte, fysiskt eller digitalt möte, det väljer ni.

Väl mött 

Alex Wendel
0480-502 66
info@media4you.se