Be om offert

Strategi & Rådgivning

Hos oss får du alltid oberoende rådgivning gällande dina medieköp

Strategi & Rådgivning

Vi på media4you har en bred kompetens med djup expertis inom de viktiga områden som en modern mediebyrå behöver idag.

Vi erbjuder strategi, rådgivning och planering genom att utföra marknadsundersökningar, marknadsbudget och projektplaneringar. Vi marknadsför er där ni vill och ska synas för att få bästa resultat, oberoende på om det är i traditionella marknadsföringskanaler eller i digitala medier. Detta gör att vi blir en fullservice mediebyrå som löser allt från producering och marknadsföring till uppföljning och analys.

Strategi, planering och rådgivning

Vi erbjuder strategi, analys och rådgivning inom alla medier, traditionella såsom digitala. Genom vår breda kompetens inom ekonomi och media skapar vi goda resultat för ditt företag. Vår ambition är att få ditt företag att växa. Er framgång är även vår framgång.


Den personliga samarbetspartnern

Varje kund är unik hos Media4you och vi värdesätter den personliga kontakten. Bakom varje företag finns det individer som vi samarbetar med där personkemi är väldigt viktigt. Vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda på våra kunders behov.

Vi är en lite personlig mediebyrå med stor kunskap med ett genuint intresse i varje kundcase. Vi håller oss alltid uppdaterade om det senaste i medievärldens utveckling och vi mäter alltid resultaten och vågar testa nya strategier allt för att få er att växa.

Den personliga samarbetspartnern

Mediebyrån som kämpar för att få din försäljning att nå nya höjder

Vi på Media4you ser era framgångar som våra framgångar. För att mäta framgångarna använder vi oss att mätbara resultat. Vi ser till att hänga med i medievärldens utveckling och vågar testa nya strategier som får er att växa.

Med hjälp av våra experter får ni koll på resultatet som era investeringar ger, så att ni vet att det ni köpt funkar. Vi kan helt enkelt säga att ni är i trygga händer när ni anlitar oss – det får ni bevis på.


Vi bygger ditt varumärke

Vi bygger ditt varumärke

Oavsett om du som kund anlitar oss för ett enstaka uppdrag eller för större ser vi till att det blir lönsamt för er verksamhet i längden. Kombinationer av medietyper är strategiskt viktigt för att uppnå önskad effekt. Vi vet vikten av att ni ska synas på rätt ställe.


Vi erbjuder:

  • Målgruppsanalys och fokusgrupper
  • Mediestrategi- och rådgivning med traditionella medier och sociala medier
  • Egen digital annonsdistribution med teknisk kontroll

Strategisk medierådgivning

Genom strategisk rådgivning hjälper vi er att välja rätt huvudmedia utifrån erat budskap och ekonomiska resurser. Våra experter vet precis hur och var ni bör synas, kanske i tidningen eller är Instagram mer effektivt? Tillsammans med er som kund kommer vi överrens om mediebudget, målgrupp och annan strategi.

Vissa medietyper bygger varumärke på ett bra sätt, andra inte. Det är kombinationen av medietyper som är strategiskt viktigt för att uppnå effekt. Vi vet vikten av att ni ska synas på rätt ställe – då vi har lång erfarenhet av branschen.

Strategisk medierådgivning

Vi är en oberoende mediebyrå

Hos oss får du alltid oberoende rådgivning gällande dina medieköp. Våra rådgivare ger genuina råd efter deras expertis när det gäller er marknadsplan.

I vissa kundcase jobbar vi med löpande rådgivning. Vi tar oss an allt från offerter, strategi för kampanjer och resultat samt statistik. Vi analyserar även just ert resultat och data åt dig som kund för att ni ska ha så bra koll det bara går – fast vi sköter jobbet.