Be om offert

Strategi & Rådgivning Karlshamn

Hos oss får du alltid oberoende rådgivning gällande dina medieköp

Vi på Media4you är glada över att kunna erbjuda våra kunder vår breda men samtidigt oerhört djupa expertis inom alla viktiga områden som finns inom en mediebyrå.

Vi erbjuder dig som kund allt du kan tänkas som beror strategi, rådgivning och planering. Vi utför marknadsundersökningar, marknadsbudget och ser till att ni syns där ni vill och ska synas. Vi tar oss an både sociala medier, traditionella medier eller annan reklam så som print eller utomhuskampanjer. Vi erbjuder både strategisk rådgivning inom media såväl som taktiska lösningar. Vi utför även optimering och analys av kampanjresultat – vilket gör att vi blir en fullservice mediebyrå så att du slipper anlita flera. Vi tar helt enkelt hand om allt som gäller mediebiten och marknadsföring.

Låt oss hjälpa er med Strategi & RådgivningStrategi, planering och rådgivning

Vi erbjuder er strategisk rådgivning, analyser och planering inom alla medier, såväl de traditionella som sociala medierna. Genom våra verktyg kombinerat med vår expertis kan vi koppla medieeffekter med affärseffekter och skapa succé för ditt företag. Vi skapar marknadsföring som gör skillnad och vår ambition är att få ditt företag att växa. Er framgång är vår framgång.


Den personliga samarbetspartnern

Vi på Media4you ser på varje kund unikt. Vi ser inte företagen – vi ser alla som personliga individer. Vi värdesätter den personliga kontakten, då vi vet hur viktigt det är för att ni ska få en bra känsla av att ha oss som samarbetspartner.

Personkemin är viktigt för oss och därför är vi alltid oerhört serviceinriktade och lyhörda när det gäller gammal som ny kund. Vi tar ditt företags utmaning personligt och vi är genuint intresserade av varje kundcase. Vi är helt enkelt den lilla personliga mediebyrån, med stor kunskap.Mediebyrån som kämpar för att få din försäljning att nå nya höjder

Vi på Media4you ser era framgångar som våra framgångar. För att mäta framgångarna använder vi oss att mätbara resultat. Vi ser till att hänga med i medievärldens utveckling och vågar testa nya strategier som får er att växa.

Med hjälp av våra experter får ni koll på resultatet som era investeringar ger, så att ni vet att det ni köpt funkar. Vi kan helt enkelt säga att ni är i trygga händer när ni anlitar oss – de får ni bevis på.


Vi bygger ditt varumärke

Oavsett om du anlitar oss för en viss kampanj eller ett visst uppdrag så ser vi till att det blir lönsamt i längden för er. Vi vill att ni som företag alltid ska få ut det mesta möjliga av er investering hos oss, vilket gör att vi alltid jobbar stenhård vid varje kundcase.Vi erbjuder:

  • Målgruppsanalys och fokusgrupper
  • Mediestrategi- och rådgivning med traditionella medier och sociala medier
  • Egen digital annonsdistribution med teknisk kontroll

Strategisk medierådgivning

Strategisk medierådgivning är att utifrån ditt budskap och ekonomiska resurser välja rätt huvudmedia. Det är där vi kommer in i bilden och hjälper er välja. Bör ny synas i tidningen? Eller kanske på Instagram? Våra experter vet precis var och hur ni bör synas.

Viktiga frågor i sådana här fall kan vara hur stor mediebudget ska vara och vilken målgrupp ni vill rikta er till. Detta är något vi kommer överens om tillsammans med er som kund.

Vissa medietyper bygger varumärke på ett bra sätt, andra inte. Det är kombinationen av medietyper som är strategiskt viktigt för att uppnå effekt. Vi vet vikten av att ni ska synas på rätt ställe – då vi har lång erfarenhet av branschen.


Vi är en oberoende mediebyrå

Hos oss får du alltid oberoende rådgivning gällande dina medieköp. Våra rådgivare ger genuina råd efter deras expertis när det gäller er marknadsplan.

I vissa kundcase jobbar vi med löpande rådgivning. Vi tar oss an allt från offerter, strategi för kampanjer och resultat samt statistik. Vi analyserar även just ert resultat och data åt dig som kund för att ni ska ha så bra koll det bara går – fast vi sköter jobbet.