Be om offert

Tik Tok annonsering

Tik Tok annonsering

Publicerad aug 5, 2020

Vad är Tik tok? 

En av de snabbaste och mest växande sociala plattformarna där du kan kommunicera genom att skapa klipp (max 15sek), starta livesändningar och skicka meddelanden. 

Tack vare sin snabba tillväxt med över 500 miljoner användare så har Tik Tok blivit en viktigt aktör att få med i sin kanalmix för att kunna nå potentiella kunder. 

Hur funkar Tik Tok annonsering? 

Precis som i övriga sociala plattformar så fungerar Tik Tok annonsering i stort sett på liknande sätt. Tar man tex plattformen Instagram så är konceptet näst intill identiskt, dock så är Tik Tok fortfarande i utvecklingsstadiet men kommer inom kort bli en viktigt och attraktiv plattform att synas i.
I nuläget så kan man medverka genom att betala andra, låta dom berätta och visa upp era produkter eller synas i det vanliga ”flödet” genom betal annonser, ni syns då bland de användare som på Tik Tok. Ni kan självklart skapa ett eget konto. 

Även att det inte är möjligt än att rikta annonser på Tik Tok lika snävt som det går på plattformen Facebook, LinkedIn etc så finns möjligheten att ställa in några av inställningar. Ni kan bland annat skapa anpassade målgrupper, look a like målgrupper samt rikta Er mot målgrupper med intressen.

Varför synas på Tik Tok? 

  • Mest nedladdade appen under 2019 och på god fot även under 2020
  • 155 länder (annonsering möjligt i Europa och USA)
  • Över 500 miljoner användare 
  • 40% av målgruppen som användare Tik Tok är mellan 16-24, har du en yngre publik som kunder så är Tik Tok den perfekta sociala medier plattformen att medverka i. 

Hur vi jobbar med Tik Tok

Med våra experter tar vi fram attraktivt content (innehåll), strategi till publicering och analys. Vi sätter tydliga delmål och slutmål, ni har full insyn i all data och kan se ett lyckat slutresultat – vi hjälper er hela vägen!
Vill du veta mer om Tik Tik och andra sociala medier kanaler?
Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just Er.

info@media4you.se – 0480-50266