Hem / Tjänster / Copywriting

Copywriting

Vi på MEDIA4YOU levererar träffsäkra texter till allt från hemsidor, sociala medier, annonser eller säljbrev. Berätta för oss vad ni vill förmedla och hur ni vill framstå!

Låt oss hjälpa dig skriva säljande texter
Vi hjälper dig att skriva träffsäkra texter

Vi levererar träffsäkra texter

Er hemsida eller reklamannons är ingenting utan en fångande text. Visste ni att ni har kring tre sekunder på er att fånga kundens intresse innan denna bläddrar eller klickar sig vidare? Flera tänker säkert att ”det är väl inte så svårt att skriva ihop några texter?”, men sanningen är den att det ligger en hel del arbete bakom vinnande copy. Det krävs en rejäl skopa kreativitet, research och en klockren strategi för att få fram texter som både säljer och berör.

Att skriva slagkraftiga texter som snor åt sig kundernas uppmärksamhet är en konst. Det krävs en kristallklar kommunikation för att ni ska lyckas med era affärer, samtidigt som ni behöver sticka ut jämfört med era konkurrenter. Att skriva en text som både är affärsmässig och underhållande kan vara svårt, så låt oss på MEDIA4YOU lösa det åt er.

Vi på MEDIA4YOU levererar gärna er träffsäkra texter till allt från hemsidor, sociala medier, annonser eller säljbrev. Berätta för oss vad ni vill förmedla och hur ni vill framstå, så sköter våra copywriters resten.

Låt oss skapa ett träffsäkert varumärke tillsammans

Ibland behöver man lite hjälp på traven för att komma på det där klockrena budskapet som man vill få ut till sin kundkrets. Vi på MEDIA4YOU kan hjälpa er med allt från företagsnamn, produktnamn, eventnamn, slogans och budskap.

Ett starkt varumärke har både ett klockrent namn och en slogan som era kunder minns och förknippar med just er verksamhet. Tillsammans tar vi även fram vad ni vill ha för tonalitet, helt enkelt hur ni vill framstå i er textkommunikation. Dessa riktlinjer ser vi sedan till att använda i alla era texter och i alla kanaler, för att skapa er en egen unik identitet.

Bli mer synlig med solklart content

Google rankar delvis sina resultatlistor efter textinnehållet på alla hemsidor. För att flirta till sig en bra plats gäller det att ha rejält med text som framförallt är välarbetad. Det gäller att ert textinnehåll har många träffsäkra nyckelord som sökmotorerna sedan kan läsa av när era potentiella kunder gör en sökning efter just det som ni erbjuder. Vi har content writers med journalistisk bakgrund som gärna hjälper er att formulera träffsäkra texter till allt från hemsidor, artiklar eller blogginlägg.

Tänk på språket

Det ligger ett stort värde i felfria, genomtänkta och välformulerade texter. Vill ni bara ha hjälp med korrekturläsning eller textredigering så löser vi det åt er. Vi rättar till stavfel och bearbetar texterna till det bättre för att finputsa ert befintliga content. Ni vill ju inte riskera att tappa några kunder i texten, så låt oss se till att alla krångliga formuleringar och ord blir glasklara.

Det ligger stort värde i felfria, genomtänkta och välformulerade texter

Ni vill ju inte riskera att tappa några kunder i texten, så låt oss se till att alla krångliga formuleringar och ord blir glasklara.

Vi hjälper dig med välformulerade texter till din marknadsföring

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med dina texter?

7 + 12 =