Hem / Tjänster / Mediebyrå

En bättre byrå, helt enkelt

MEDIA4YOU sitter på er sida av bordet när olika leverantörer kontaktar er. Vi är säkra på att ett gott och nära samarbete med er kommer att resultera i de bästa investeringarna. Tillsammans med er kartlägger vi i vilka kanaler ni ska synas i och när. För ni vill ju inte att er marknadsföring ska nå människor som inte bryr sig, eller hur?

Vi på Media4You

Mediebyrå

Är det dags att synas lite bättre och lite mer? Eller att nå ut till nya kunder? Oavsett vad ert mål är, finns vi här för att hjälpa er nå dit ni vill genom smarta och rätt investeringar. Vi utgår efter era behov, kunder och framtidsvisioner och tar sedan fram kreativa lösningar för det mest ultimata resultatet.

SEO

SEO står för engelska Search Engine Optimization, på svenska översatt till sökmotoroptimering. SEO är det arbete som vi utför för att er hemsida ska synas på bästa möjliga sätt i sökmotorerna, som Google eller Bing. När vi arbetar med SEO hanterar vi olika verktyg för att sökmotorerna ska lokalisera eran hemsida och dess innehåll, för att sedan välja att visa den så högt upp som möjligt i sökresultatet.

Läs mer →

Webbproduktion

Idag är nästintill alla i vårt land online och det ökade antalet användare ställer högre krav på din hemsida. MEDIA4YOU vet vad som krävs för att du ska lyckas online. Vi skapar webbplatser i WordPress som är ett användarvänligt och smart publiceringsverktyg, du som kund behöver faktiskt inte ha några förkunskaper överhuvudtaget för att kunna driva din hemsida. Skönt va?

Läs mer →

Sociala Medier

Stora delar av Sveriges befolkning ägnar flera timmar åt sociala medier varje dag, så det är en självklarhet att er verksamhet ska synas där. Vi skapar företagssidor på de olika plattformarna som finns, sköter annonsering i sociala medier och kan även sköta publicering av inlägg åt er- så att ni får mer tid till att fokusera på det ni egentligen vill lägga tid på.

Läs mer →

Reklam

Vi har fått nog av kass reklam. Därför erbjuder vi på MEDIA4YOU er slagkraftig kommunikation i alla dess former. Vi levererar er högklassigt material och vi har en ständig passion för att jobba med er istället för åt er.

Läs mer →

SEM

Visst låter det bra att enbart betala för annonsen när folk klickar på den? Det är bara en av fördelarna med sökordsannonsering. Genom denna investering riktas ert budskap till kunder som letar efter just det ni erbjuder. För när är vi som mest mottagliga för reklam? Jo, när vi letar efter något specifikt.

Läs mer →

Nyfiken på vad vi kan göra för er?

Tveka inte att kontakta oss så bokar vi in ett konstnadsfritt möte. Låt oss höra vad ni har för önskemål och visioner så ska vi se till att de blir till verklighet.

Nyfiken på hur vi som mediebyrå kan hjälpa dig?