Hem / Tjänster / Reklam

Reklam

MEDIA4YOU erbjuder er slagkraftig kommunikation i alla dess former. Vi levererar er högklassigt material och vi har en ständig passion för att jobba med er istället för åt er.

Andreas Petinos

Vi skapar slagkraftig kommunikation

Ni är antagligen inte helt ensamma på marknaden med det som ni har att erbjuda. Så vad får kunderna att välja ert företag istället för konkurrenterna? Svaret är reklam, reklam och återigen reklam. Det är oerhört viktigt att ni sticker ut med övertygande marknadsföring. Även ett snyggt varumärke är A och O. Det ska fånga blickar samtidigt som det inger förtroende, för såklart vill ni utstråla professionalitet. Förutom en snygg grafisk profil vill vi även lyfta fram er historia så att ni får en egen unik och intressant identitet.

Vi på MEDIA4YOU kan hjälpa er med allt ni kan tänka er inom reklamvärlden. Vi börjar med att planera en vinnande strategi, sedan väljer vi omsorgsfullt ut hur och i vilka kanaler som ert budskap ska förmedlas i.

Allt detta formar vi tillsammans genom era önskemål kombinerat med våra idéer och vår expertis. Låt oss höra era tankar över en kopp kaffe och låt oss sedan skapa reklam som känns i hjärta och själ.

Grafisk design

Hur vill ni framstå och vad vill ni förmedla? Vi dömer boken efter omslaget och det gör även era potentiella kunder. Idag har man inte många sekunder på sig att fånga kundernas intresse, utan det gäller att sticka ut med något unikt, nytt och intressant.

Låt ert företag växa genom en ny eller förbättrad grafisk design. Ert grafiska yttre är det som kunderna förknippar med er verksamhet och är därför oerhört viktigt. Vi ska inte säga att grafisk design är enkelt, för det är det inte. Det krävs hårt arbete för att få fram ett vinnande koncept som både är snyggt och säljande. Det är här våra oerhört skickliga formgivare dundrar in, beredda att lyfta ert företag till en ny nivå.

Vi vet att den grafiska designen måste vara tilltalande och lättolkad, samtidigt som den ska förmedla det rätta budskapet. Våra formgivare har som tur är fingertoppskänsla när det gäller det magiska receptet till garanterad succé, så oroa er inte, ni är i trygga händer.

Låt oss på MEDIA4YOU hjälpa er att ta fram en grafisk profil som är både proffsig, stilren och som säger väldigt mycket om just er.

Logotype

När ni tänker på några av de mest framgångsrika företagen, får ni säkerligen upp deras logotype i huvudet. Ett företags logotype ska vara beskrivande, säljande och även minnesvärd. Våra formgivare har en stark passion för att skapa tilltalande logotyper till alla våra kunder. Berätta för oss hur ni vill framstå och vad ni vill förknippas med, så sköter vi resten.

Print och tryck

Vi kan lösa det mesta åt er inom tryck och företagsprofilering. För er bekvämlighets skull ordnar vi allt från designen till kontakten med tryckeriet. Vi har lång erfarenhet av att producera allt från branschmagasin och produktblad till broschyrer.

Visitkort

Riskera aldrig att gå miste om en affär genom din lilla men betydelsefulla medhjälpare visitkortet. Genom ett snyggt och träffsäkert visitkort framstår du som professionell samtidigt som du slipper att mejla över uppgifter. Vi utlovar visitkort med tilltalande design som samtidigt fungerar som komplement till er övriga marknadsföring. Hör av er till oss på MEDIA4YOU redan i dag och berätta hur ni önskar att era visitkort ska se ut.

Mässmaterial

På mässor är konkurrensen stenhård. Ni måste exponera ert företag och era varor på ett korrekt och effektivt sätt för att lyckas sticka ut bland alla utställare. Det gäller att er monter helt och hållet skriker ert varumärke och allt de där ni bara inte kan vänta med att få förmedla. Vi vet att det är mycket att tänka på inför en mässa, så låt oss lösa materialet åt er för det bästa resultatet.

Annonser

Trots det digitaliserade samhället kan tryckt annonsering nå målgrupper som webben inte kan nå. Tryckta annonser har sin egna charm då de snabbt drar åt sig blicken i allt från den lokala dagstidningen till i det lilla reklamhäftet. Det är en stor andel i vårt land som ser tryckta annonser som högt trovärdiga, vilket gör denna annonsmetod till en säker investering.

Fotografering

Ett gammalt ordspråk säger att ett exempel är värt mer än tusen argument, vilket även vi på MEDIA4YOU tror stenhårt på. Bilder kan på bara en sekund förmedla just det budskap som ni vill nå ut med till era kunder. Vare sig det handlar om att visa upp en produkt eller att profilera ert företag är professionella fotografier oerhört viktigt. Skickliga produktbilder sätter fart på försäljningen och inbjudande företagsbilder skapar förtroende hos kunderna.

Bilder kan även väcka känslor som inte ens den skickligaste skribenten skulle kunna sätta ord på. Glöm därför inte bort att satsa på bra och talande fotografier i din marknadsföring, det gör verkligen det där lilla extra.

Är ni intresserade av nya fotografier till er verksamhet? Kontakta oss och låt MEDIA4YOU leverera högkvalitativa fotografier som blåser liv i ditt företags visuella språk.

 

Vi erbjuder:

  • Företagsfotografering – Hur vill ni profilera ert företag? Låt oss göra en företagsfotografering åt er som skapar just den känslan ni önskar.
  • Personalfotografering – Lyft fram er personal och stoltsera med er styrka! Genom att visa upp era anställda genom proffsiga foton skapar ni förtroende hos kunderna.
  • Eventfotografering – Visa upp vad ni gör för något. Genom att anlita en fotograf till era event får ni foton av hög kvalité som ni kan ha stor nytta av i framtiden.
  • Produktfotografering – Hur pass proffsig en produktbild är kan avgöra ifall det blir ett köp eller inte, så denna slags fotografering är oerhört viktig både för webben och produktblad.
  • 360°fotografering – Stick ut bland mängden genom fotografier som låter kunden utforska varje vinkel.

Filmproduktion

Låt en film berätta det ni vill förmedla, då medieformen är känd för att lätt väcka känslor. Oavsett om ni går i tankarna om en film med en helt galen story eller ”bara” en glad helgdagshälsning, kan vi tillmötesgå era önskningar och göra dem till verklighet.

Vi utlovar en högkvalitativ produktion som lyfter ert företags marknadsföring genom en film som garanterat fångar kundens intresse. Vi använder oss av våra experters kreativa tänkande kombinerat med den senaste teknologin, vilket är ett säkert recept till succé. Ge oss på MEDIA4YOU uppdraget att skapa rörlig bild som stärker ert varumärke samtidigt som den inspirerar era kunder.

 

Vi erbjuder:

  • Företagsfilm – Ibland kan det vara enklare att få fram det man vill förmedla genom en film istället för ord. Låt en proffsig företagsfilm presentera er verksamhet.
  • Reklamfilm – Öka er försäljning genom en utmärkande reklamfilm som ni kan använda i alla medier.
  • Presentationsfilm – Vad vill ni visa upp? Oavsett om ni vill visa upp er verksamhet eller kanske ett specifikt event, är en presentationsfilm en smart investering.
  • Videoannonsering – Dra till er blickarna i flödet genom en fångande film! Självklart kan ni även använda videoannonsen i andra kanaler, som exempelvis i TV.
  • VR 360°film – Vill ni visa upp någon viss miljö eller kanske ett event? Genom VR 360°film sätter ni användaren mitt i händelsernas centrum genom toppmodern teknik.

Har du också fått nog av kass reklam?

MEDIA4YOU i Kalmar erbjuder er slagkraftig kommunikation i alla dess former. Vi levererar er högklassigt material och vi har en ständig passion för att jobba med er istället för åt er.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med din reklam?

10 + 14 =