Hem / Tjänster / SEM

SEM

Visst låter det bra att enbart betala för annonsen när folk klickar på den? Det är bara en av fördelarna med sökordsannonsering. Genom denna investering riktas ert budskap till kunder som letar efter just det ni erbjuder.

Alban Krasniqi
Lennart Strömbäck

SÖKORDSANNONSERING

Visst låter det bra att enbart betala för annonsen när folk klickar på den? Det är bara en av fördelarna med sökordsannonsering. Genom denna investering riktas ert budskap till kunder som letar efter just det ni erbjuder. För när är vi som mest mottagliga för reklam? Jo, när vi letar efter något specifikt.

Google AdWords

Googles AdWords är Googles egna annonsverktyg som ger er möjligheten att snabbt och effektivt nå ut till just den målgrupp som ni önskar att nå. Genom Google AdWords når ni ut till kunder som aktivt letar efter just den vara eller tjänst som ni erbjuder. När era potentiella kunder söker i sökmotorn kan vi se till att er annons placeras precis intill sökresultatet och på så sätt driva er försäljning och utöka er kundkrets. Vi hjälper er gärna att öka er försäljning genom detta effektiva annonsverktyg, oavsett om ni är nybörjare eller redan har en befintlig annonsering.

Varför Google AdWords?

Låt oss rada upp några av fördelarna, så får ni helt enkelt se själva vilket ypperligt annonsverktyg Google AdWords är.

  • Google AdWords ger er möjligheten att kunna nå till kunder över hela webben. Google har miljontals av användare, vilket gör sökmotorn till det optimala stället att annonsera på.
  • När det gäller Google AdWords är det inga gissningar eller magkänslor som styr hur marknadsföringen blir. När vi skräddarsyr era annonser utgår vi från mätningar och utvärderingar för att få ut det bästa möjliga av just er annonsering.
  • Ni når ut till kunder som är på jakt efter en viss vara eller tjänst. Genom er annonsering via sökmotorn har ni stora möjligheter till att påverka kunderna så att köpet hamnar hos just er.
  • Trött på oväntade utgifter? Det sker inte om ni använder er av Google AdWords. Ni betalar enbart för när kunderna klickar på er annons och vi bestämmer redan i förväg hur stor summa ni är beredda att satsa på era annonser.
  • Att kunna ändra i annonsen, pausa den eller helt enkelt ta bort den ger er som kund full kontroll och även en värdefull frihet.
  • Ni får även tillgången till att se era annonsers resultat, så att ni får stenkoll på vad som fungerar bäst. Vilken målgrupp är det som lockas mest och av vilken annons? Detta är exempel på vad du kan utläsa av resultatet så att ni vet vad det är just ni ska satsa på.

Google Shopping

Google Shopping är verktyget som lyfter er webbshop till högre höjder. Locka kunder genom att dyka upp precis intill resultatlistan, med en bild på den vara användarna precis har sökt efter. Detta annonsverktyg visar upp en bild, namn och priset på er vara och även en länk direkt till produktsidan. Google Shopping förenklar helt enkelt shoppingen för de som söker efter en viss vara, samtidigt som de ökar ditt företags försäljning.

Gmail Ads

Nå ut direkt till potentiella kunder genom att synas i deras mailbox. Inom Gmail Ads finns det intressanta inriktningsmöjligheter som skapar goda förutsättningar för att ert budskap ska nå ut till just dem ni vill nå. Ni kan exempelvis rikta era annonser till specifika åldrar, kön, eller människor som bor inom ett visst område. Ni syns precis intill kundens mail och även här betalar ni enbart för antal klick på annonsen.

Remarketing

Har en kund varit inne och kikat på er webbplats men inte valt att handla något, ser vi till att göra denna påmind genom annonser. Likaså till övriga kunder som visat intresse för er webbplats, då återkommande kunder är lönsamma kunder helt enkelt. En annan fördel med remarketing är att annonserna dyker upp för kunder som känner igen ert varumärke och antagligen går i köptankar om just de varor eller tjänster som ni erbjuder.

Googles Displaynätverk

Fånga nya kunder genom effektiv Displayannonsering på relevanta webbsidor. Genom Googles kanaler och detta kreativa annonseringssätt når ni ut till en ny bred publik. Googles Displaynätverk ger er möjligheten till att synas på hemsidor, i appar och även videos som samarbetar med Google. Med denna lösning kan ni fånga potentiella kunders intresse, som inte aktivt sökt efter er eller ens visste om ert varumärke sedan innan. Även här betalar ni enbart för antal klick på annonsen vilket gör Googles Displaynätverk till ett kostnadseffektivt alternativ.

Rikta ditt budskap till kunder som letar efter just det ni erbjuder

Vi är som mest mottagliga för reklam när vi letar efter något specifikt.

Vi hjälper dig med sökordsannonsering som Google Adwords

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med din annonsering i sökmotorer?

9 + 2 =