Hem / Tjänster / Sociala Medier

Sociala medier

Är er närvaro på sociala medier inte tilltalande i dag riskerar ni att förlora potentiella kunder. Låt MEDIA4YOU hjälpa er nå det bästa möjliga resultatet!

Låt oss hjälpa dig med er marknadsföring på sociala medier
Vi ser till att du syns på sociala medier

ANNONSERA PÅ SOCIALA MEDIER

Vi är experter på sociala medier

Stora delar av Sveriges befolkning ägnar flera timmar åt sociala medier varje dag, så det är en självklarhet att er verksamhet ska synas där. Vi skapar företagssidor på de olika plattformarna som finns, sköter annonsering i sociala medier och kan även sköta publicering av inlägg åt er så att ni får mer tid till att fokusera på det ni egentligen vill lägga tid på.

Annonser på sociala medier

Vi hjälper till med all annonsering inom sociala medier. Vi skräddarsyr annonserna för just er för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Vi utgår efter kriterier som exempelvis relevanta målgrupper och geografiska platser för att nå just de kunder ni vill nå. Då 4 av 5 svenskar använder sociala medier är det utan tvekan där ni ska synas – genom MEDIA4YOU gör ni det på bästa tänkbara sätt.

Vi skapar företagssidor, kampanjer och innehåll på:

Facebook

Plattformen som klassas som världens största sociala nätverk. Med alla dessa användare som publik har ni goda förutsättningar till att nå både nya och befintliga kunder. Facebook ger oss även möjligheten till att rikta vår marknadsföring mot specifika målgrupper, områden eller exempelvis intressen. Då ni vill synas där alla är så är denna plattform ett självklart val. Behöver vi ens nämna mer?

Instagram

Det växande sociala nätverket som har utvecklats lavinartat under de senaste åren. Instagram inriktar sig på bilder och filmklipp och är en väldigt populär app i vårt avlånga land. Fånga kundernas intresse genom att dyka upp med utmärkande marknadsföring, mitt i kundernas flöde.

Youtube

Folk gillar att titta på filmklipp, nyttja det! Marknadsför er själva med rörlig media som känns i hjärtat. Har ni mycket ni vill få ut, men på så kort tid som möjligt? Då kan videoklipp på YouTube passa er perfekt. Kanske är det dags att visa upp personalstyrkan? Eller en ny produkt? Oavsett vad det är du vill presentera, kan vi ordna det genom professionella videoklipp åt er.

LinkedIn

Plattformen med rekrytering och arbete i fokus. För det första så ska ni självklart ha en företagsprofil på LinkedIn, för syns ni inte så finns ni inte helt enkelt. Genom LinkedIn kan ni kommunicera med vänner och kunder samtidigt som ni stärker ert varumärke. Ytterligare en fördel med plattformen är att den ger er en inblick över vad som sker inom just er bransch.

När det gäller annonsering ger LinkedIn de ultimata möjligheterna till att nå nischade målgrupper. Vill ni exempelvis nå ut till en viss ålder? Eller personer med ett visst yrke? Vi skräddarsyr er annons så att ni når just dem ni vill nå.

Vi ser till att ni når både nya och befintliga kunder

Är er närvaro på sociala medier inte tilltalande idag riskerar ni att förlora potentiella kunder. Låt MEDIA4YOU hjälpa er nå det bästa möjliga resultatet!

Låt oss hjälpa dig nå nya kunder på sociala medier

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med dina sociala kanaler?

9 + 2 =