Hem / Tjänster / Webbyrå

Webbproduktion

Vill ni ha en tilltalande hemsida med bra struktur? Kontakta oss så löser vi det.

Lennart Strömbäck

En bättre webbyrå i Kalmar, specialister på WordPress!

Vi är experter inom webbutveckling

Idag är nästintill alla i vårt land online och det ökade antalet användare ställer högre krav på din hemsida. MEDIA4YOU vet vad som krävs för att du ska lyckas online. Vi skapar webbplatser i WordPress som är ett användarvänligt och smart publiceringsverktyg, du som kund behöver faktiskt inte ha några förkunskaper överhuvudtaget för att kunna driva din hemsida. Skönt va?

Vi på MEDIA4YOU skapar antingen en ny hemsida efter era önskemål, eller hjälper er att förbättra den befintliga. Vi tar helhetsansvaret från idé och design till färdig webbplats. Genom vårt engagemang och fokus på design bygger vi den optimala webbplatsen för just er – oavsett storlek på verksamhet eller bransch.

Vi erbjuder dig som kund allt inom webbutveckling, sen om du vill ha hela paketet eller bara några utav delarna är upp till dig. Några av de tjänster vi erbjuder är:

Responsiva webbsidor

Idag är det väldigt vanligt att vi surfar via andra digitala enheter än enbart via datorn. Gäller inte det alla redan i dag, lär det säkerligen bli så inom en snar framtid. Med detta i tankarna skapar vi alltid hemsidor med responsiv design. Vad innebär det då? Jo, det innebär att layouten anpassar sig beroende på om kunden använder sig av en dator, mobil eller surfplatta. Genom en responsiv design fungerar hemsidan helt enkelt felfritt och snyggt, oavsett storlek på skärm.

Webbdesign

Det sägs att man aldrig får en andra chans till ett gott första intryck. I dag har man inte många sekunder på sig att fånga besökarens intresse för hemsidan. Det är många besökare som dömer ett företag efter hur webbdesignen ser ut, så det handlar helt enkelt om att kommunicera förtroende. Det gäller att ha en tilltalande design och en smart navigationsfunktion. Hittar inte era besökare det de söker snabbt, kommer de troligtvis klicka sig vidare till konkurrenten.

Vi på MEDIA4YOU skapar professionella hemsidor med kvalitet och användbarhet i fokus.

Texter

Vare sig vi vill eller inte så dömer vi ofta efter det yttre. Men hur snygg webbsida ni än har, räcker inte det hela vägen om ni inte har något relevant textinnehåll. Det är en konst att kunna formulera sig både professionellt och lättolkat. En vinnande text till er hemsida ska vara både informativ samtidigt som den är säljande, vilket inte alltid är det enklaste att knåpa ihop. Låt oss på MEDIA4YOU stå för allt innehåll på din hemsida, så lovar vi er texter som charmar både kunderna och sökmotorerna.

E-handel

Har ni funderat på att skaffa webbshop? Det låter som en smart investering. Idag växer nämligen internethandeln så det knakar. En webbshop skapar goda förutsättningar till att öka er kundkrets, rejält. Era produkter blir tillgängliga för köp dygnet runt, året runt – vilket både är ett bekvämt försäljningssätt samtidigt som det är väldigt effektivt.

Vi tar ansvaret för era system

Vill ni slippa det där tråkiga och pressande ansvaret? Vill ni överlåta bitar som är svåra att förstå sig på till några som sysslar med det på heltid? Lägg över allt löpande ansvar kring er hemsida till våra experter. Några av de tjänster vi erbjuder är:

Uppdateringstjänster

En uppdaterad företagssida visar era kunder att ni är en aktiv aktör på marknaden. Genom att kontinuerligt uppdatera era sidor bidrar ni till god kundkommunikation och inger förtroende. Vi på MEDIA4YOU ser till att era företagssidor uppdateras med nytt, professionellt och aktuellt innehåll, så att ni kan lägga tid och energi på annat.

Företagsmail

En företagsmail är ett måste vare sig ni är ett stort eller litet företag, så låt oss på MEDIA4YOU synka samman ert företags domäner med e-postadressen. Ni stärker ert varumärke ytterligare ett snäpp genom en professionell företagsmail och gör det även lättare för kunder att lägga er e-postadressen på minnet och att identifiera er.

Domänhantering

Många domäner att hålla reda på? Eller vill ni ha idéer till domännamn? Oavsett vad ni vill ha hjälp med inom denna kategori, kan vi lösa det åt er. Vi tar ansvar för domänförvaltningen och även alla administrativa delar om så önskas. Fokusera på era huvudsakliga sysslor så kan vi ordna med registrering, flyttning och ompekning.

HTTPS

Säkra din hemsida genom Hypertext Protocol Secure, även kallat HTTPS. Vi på MEDIA4YOU önskar att ni bryr er lika mycket om era kunder som vi bryr oss om er – därför levererar vi alltid hemsidor som garanterar era kunder en säker användarupplevelse när de besöker er webbplats.

HTTPS säkrar hemsidan och all den information och kommunikation som rör sig mellan er server och användaren, så att ingen utomstående kan komma åt uppgifterna.

Vi vill vara med på er digitala resa och se er verksamhets positiva utveckling.

Är er hemsida inte tilltalande i dag riskerar ni att förlora potentiella kunder med bara ett klick. Låt MEDIA4YOU i Kalmar skapa det perfekta redskapet för er på webben.
Locka fler kunder med en tilltalande webbplats

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med din hemsida?

9 + 3 =