VÅRA TJÄNSTER


MEDIA4YOU vill att alla våra kunder ska ta del av de senaste och smidigaste metoderna när det gäller marknadsföring.

Här kan du läsa mer om våra tjänster!

Mediebyrå i Kalmar

MEDIEBYRÅ

Är det dags att synas lite bättre och lite mer? Eller att nå ut till nya kunder? Oavsett vad ert mål är, finns vi här för att hjälpa er. MEDIA4YOU i Kalmar, en bättre byrå helt enkelt.

SEO - Sökmotoroptimering

SÖKMOTOROPTIMERING

När vi på MEDIA4YOU arbetar med SEO hanterar vi olika verktyg för att sökmotorerna ska lokalisera eran hemsida och dess innehåll, för att sedan välja att visa sidan så högt upp som möjligt i sökresultatet.

Webbutveckling, webbdesign, hemsida, webbyrå

WEBBYRÅ

MEDIA4YOU vet vad som krävs för att du ska lyckas online. Vi skapar webbplatser i WordPress som är ett användarvänligt och smart publiceringsverktyg. Vi bygger den optimala webbplatsen för just er!

Annonsering på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat

SOCIALA MEDIER

Vi på MEDIA4YOU i Kalmar hjälper till med all annonsering inom sociala medier. Vi skräddarsyr annonserna för just er för att uppnå det bästa möjliga resultatet.

Reklam, reklambyrå

REKLAM

MEDIA4YOU kan hjälpa er med allt ni kan tänka er inom reklamvärlden. Vi börjar med att planera en vinnande strategi, sedan väljer vi omsorgsfullt ut hur och i vilka kanaler som ert budskap ska förmedlas i.

SEM - search engine marketing, Google Adwords

GOOGLE ADS ANNONSERING

Googles AdWords är Googles egna annonsverktyg som ger er möjligheten att snabbt och effektivt nå ut till just den målgrupp som ni önskar att nå.

Copywriting - skriva säljande texter

COPYWRITING

Att skriva en text som både är affärsmässig och underhållande kan vara svårt, så låt oss på MEDIA4YOU lösa det åt er. Vi levererar träffsäkra texter till hemsidor, sociala medier, annonser och säljbrev.

movie4you

REKLAMFILM

Vi är en byrå belägna i Kalmar som sysslar med högkvalitativa filmproduktioner till hela Sverige och även till våra nordiska grannländer. Vi framställer allt från filmer till sociala medier, säljande reklamfilmer och presentationsfilmer.